celal yıldız uzaktan eğitim bodrum haber kdv iadesi
Dünya Bankası Türkiye ekonomisi büyüme tahminini artırdı Mehmet Şimşek açıklama

Dünya Bankası Türkiye ekonomisi büyüme tahminini artırdı Mehmet Şimşek açıklama

Şimşek, sosyal medya hesabından, Dünya Bankasının Küresel Ekonomik Beklentiler Raporu'nu değerlendirdi.
Ana Sayfa Güncel 11 Haziran 2025 1 Görüntüleme

Elazığ’da oksijen ve asetilen gazı dolum tesisinde patlama!

Alınan bilgiye göre, Organize Sanayi Bölgesi’nde faaliyet gösteren oksijen ve asetilen gazı dolum tesisinde henüz belirlenemeyen nedenle patlama oldu. İhbar üzerine bölgeye 112 Acil Sağlık, AFAD, jandarma ve itfaiye ekipleri sevk edildi.

3 kişi gazdan etkilendi. Ambulanslarla kentteki hastanelere kaldırılan 3 kişinin durumunun iyi olduğu öğrenildi.

Elazığ'da oksijen ve asetilen gazı dolum tesisinde patlama! - Resim: 0

Patlamanın nedeni araştırılıyor.

Tesisin sahibi Ali Rıza Polat, gazetecilere yaptığı açıklamada, “Allah’a şükür can kaybımız yok. Bu fabrika oksijen ve asetilen dolum tesisidir. Patlama dolum esnasında olmuş. Arkadaş tüpü kapatayım derken patlama oluyor.” dedi.

Polat, ihbar üzerine ilgili tüm ekiplerin geldiğini belirterek, kendilerine teşekkür etti.

Elazığ'da oksijen ve asetilen gazı dolum tesisinde patlama! - Resim: 1

Etiketler:

Yorumlar

Yorumlar (Yorum Yapılmamış)

Yazı hakkında görüşlerinizi belirtmek istermisiniz?

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

İlginizi çekebilir

18 Mart Çanakkale Zaferi şiiri

18 Mart Çanakkale Zaferi şiiri

Sünger Kesim Makinası yangın algılama sistemleri MLBB Elmas PUBG Mobile UC Fotoğrafçılık kursu Ankara Fotoğrafçılık kursu Ankara Fotoğrafçılık kursu Ankara Kaynak Mağazam kış bahçesi sistemleri